Utbildningar

För att säkerställa att våra kunder har rätt kompetens för att hantera våra tjänster har vi ett brett utbud av utbildningar. Vi har en mängd olika utbildningar kopplade till de produkter som vi säljer och levererar. Ni kan välja mellan utbildningar på plats hos er, på distans eller via e-learning.

Det kan handla om en fördjupningskurs i er systemlösning för att säkerställa att ni utnyttjar er lösning till max eller för att kunna ta ett nästa steg för att öka er användning. Det kan också handla om att få stöd med att analysera vilka av era interna processer som bäst skulle lämpa sig att lägga över på er robot, dvs på er RPA-lösning och tillika ”digitala medarbetare”. 

Vi tillhandahåller även många färdiga digitala utbildningspaket med tillhörande certifiering, exempelvis RPA-certifieringar.

Ibland kan det också var skönt att ha en expert på plats som sitter ner med er och stöttar er med era specifika utmaningar. Här erbjuder vi fördelaktigt konsultstöd skräddarsytt helt efter ert aktuella behov.

Fråga oss, så hjälper vi dig att hitta rätt utbildning efter vad just ditt företag behöver.