UIPATH RPA

UiPath är en branschledande plattformsleverantör inom Robotic Process Automation.

Plattformen erbjuder ett skalbart urval av inbyggda, anpassningsbara och delbara aktiviteter och arbeten med teknik ni redan använder tack vare djup integration med andra programvarutillämpningar. 


UiPath låter er också använda färdig AI-kompetens, källspecifik AI-kompetens från ekosystemet eller integrera er egen AI-kompetens med RPA. Dessa AI-kompetenser kan smidigt integreras i era automatiseringar med UiPaths dra-och-släpp-AI för att utöka RPA-potentialen och skapa optimerade heltäckande lösningar som matchar era behov.

UiPath-plattformen

UiPath-plattformen är ett mångsidigt verktyg med stor kapacitet!

Plattformen är uppbyggd med en arkitekturell enkelhet men ändå skalbar. UiPath fungerar lika bra i mindre lösningar för enstaka processer som i enterprise-implementationer med en mängd robotar och orkestreringsmöjligheter. 


Många företag och organisationer som använder UiPath prisar plattformen för sin öppenhet. UiPath utvecklar kontinuerligt sina produkter med lösningar som exempelvis Document Understanding och AI-robotar. Sammantaget, om du vill ha ett skalbart och flexibelt RPA-verktyg är UiPath en framtidssäkrad lösning som kan växa i samma takt som ditt bolag. 

Fördelarna med UiPath:

  • Användarvänligt 
  • Systemoberoende 

  • Skalbarheten

  • Underhåll, service och support 

Vi på Vipetech har en lång erfarenhet av att automatisera processer och flöden med hjälp av RPA och hjälper din organisation att ta fram lösningar som är både användarvänliga och kostnadseffektiva. 

RPA-lösning

Vi hjälper er med er RPA-lösning

Våra RPA-experter, RPA-arkitekter och utvecklare kan driva automatiseringsprojekt från start men också ta vid där ni befinner er och vidareutveckla er RPA-lösning.


Det finns en lång rad leverantörer av RPA-leverantörer på marknaden. Vipetech har valt partnerskap med UiPath och Kofax, båda är marknadsledande leverantörer inom RPA. Välkommen!

Låter det intressant?

Hör av dig till oss så berättar vi mer!