Har ni ett effektivt flöde för mottagande av leverantörsfakturor?

En av våra största affärsområden är just inflödet av leverantörsfakturor och vi har flera lösningar för att hjälpa er med scanning/tolkning och mottagande av e-fakturor

Ta emot fakturor

Leverantörsfakturor levereras idag via en rad olika kanaler och i olika format.

Vi hjälper er att ta emot fakturor

Mängden dokument och information som anländer till företag och organisationer idag är enorm och ökar konstant. Att ha kontroll över vad som kommer in, vem det berör och hur informationen ska behandlas är en utmaning för många verksamheter.

Vi hjälper våra kunder att genomlysa den process de har idag och ersätta så många manuella moment som möjligt med hjälp av intelligent programvara. Vi ser till att dina dokument görs tillgängliga och sökbara för handläggarna ute i din organisation så snart de anländer till er.

Är din fakturahantering kostsam och tidskrävande? Automatisera!

Nu kan du byta försenade betalningar, försvunna fakturor och tidskrävande hantering mot en smidig och automatiserad lösning som förbättrar dina interna processer och relationer med såväl kollegor som leverantörer.

Att hantera fakturor elektroniskt är enkelt och lönsamt för alla. Du förbättrar produktiviteten, effektiviteten och kontrollen över verksamheten genom fakturatolkning. Det enda du förlorar är pappershanteringen. Vipetechs fakturalösningar och fakturatolkning bygger på 20 års erfarenhet och produktutveckling och tillsammans med våra partners erbjuder vi dig marknadens vassaste fakturatolkning lösningar. Ta kontrollen över dina fakturor på ett snabbt och enkelt sätt, redan idag.

Oavsett om det är mjukvaror så som Kofax eller Readsoft eller skanning och tolkning som tjänst genom Scancloud så kan vi koppla upp våra lösningar mot de flesta affärssystem som finns på den Svenska marknaden.

Vi på Vipetech hjälper dig med rätt fakturatolkning och skanninglösning för dina behov!