Samarbetspartners

För att nå ut på marknaden har vi valt att arbeta med strategiskt viktiga samarbetspartners. Nedan ser ni några av de.

logo_rgb_utanbakgrund
logo_rgb_utanbakgrund

Best Solution är en samarbetspartner till Vipetech och är det lokala valet för effektiv hantering av dokument och informationslösningar

STÄNG
Aareon_logo
Aareon_logo

Aareon Nordic är en ledande leverantör av affärssystem, konsulttjänster och digitala lösningar för den nordiska fastighetsbranschen. De har över femtio års erfarenhet av att stötta fastighetsorganisationer att öka kundfokus och lönsamhet.

STÄNG
Deltek
Deltek_White-01

Bättre systemstöd betyder bättre projekt. Deltek är en ledande leverantör av system- och informationslösningar för projektbaserade företag. Mer än 30 000 verksamheter och miljoner användare i mer än 80 länder runt om i världen använder Deltek för den bästa projektinformationen, projekthanteringen och projektsamarbetet. Delteks branschfokuserade expertis gör dina projekt framgångsrika, och hjälper dig att uppnå projektresultat som optimerar produktivitet och vinst.

STÄNG
Gibon_grå
gibon_gul

Gibon är en samarbetspartner till Vipetech och levererar digitala lösningar inom en rad olika områden för små till medelstora företag runt om i landet.

STÄNG
Datakraft
Datakraft1

Datakraft är en samarbetspartner till Vipetech och erbjuder IT-säkerhetslösningar genom långsiktiga och nära samarbeten med företag i Smålandsregionen. Är även ett av landets äldsta och största återförsäljare av affärssystemet Pyramid.

STÄNG
nedladdning
xerox1

Xerox är samarbetspartner till Vipetech och är ett globalt teknikbolag som är specialiserade inom dokumenthantering samt tillhörande tjänster.

STÄNG
nedladdning (2)
nedladdning (2)

Visma är samarbetspartner till Vipetech och fokus ligger på automatisering av fakturaflöden i olika format.

STÄNG
uniteam
uniteam

UniTeam är vår sammarbetspartner som arbetar internationellt med mjukvara för logistikbranschen.
“We are pioneers in specialized software for the global transport and logistics industry. Since 1986 we have been developing Transport- and Warehouse Management Systems”

STÄNG
image-210215012742
image-210215012720

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär.

STÄNG
unit4-vector-logo
unit4-vector-logo

ERP-systemet som ger en bättre upplevelse för dig!
Unit4’s användarvänliga systemlösningar frigör tid så att era medarbetare kan fokusera på det som är viktigt. På Unit4 är de övertygade om att digitala framsteg gör jobbet roligare, mer kreativt och utvecklande. Vi bygger affärssystem för människor.

STÄNG
Logiq_logo_roed+tagline (1)
Logiq_logo_roed+tagline (1)

Logiq är en tjänsteleverantör, specialiserade inom digitalt informationsbyte och levererar molnbaserade lösningar för hantering av affärskritisk data mellan kunder och deras affärspartners.
Lösningarna baserade på EDI, tex distribution av fakturor, order, orderrespons och tillhörande webblösningar. Tillsammans med våra partners erbjuder Logiq tjänster inom hela värdekejdan

STÄNG