RPA Frukostseminarium

Är ni rustade för framtidens arbetsplatser?

Robotic Process Automation (RPA) är ett hett ämne på marknaden och spås förändra framtidens syn på arbetskraft. Detta bemöts ibland med skepsis å ena sida och med framtidstro på andra. Men vad betyder detta egentligen för din organisation? Vad ställer RPA, Intelligent Automation och AI för krav och vad har den för fördelar? Hur kan man med hjälp av dessa verktyg skapa framtidens arbetsplatser bland annat genom att locka den yngre generationen.

Under vårt seminarium kommer vi bland annat tala om hur sk "digitala medarbetare" kan nyttjas för att frigöra värdefull tid, hur Ni kan förbereda era medarbetare på att ta emot en digital kollega samt även prata om konkreta exempel & lärdomar från våra RPA-projekt.

Vi kommer att tillsammans med olika kunder berätta om resan från förstudie till implementering av digitala medarbetare och hur detta transformerat och gynnat deras verksamhet. Våra kunder kommer att dela deras erfarenheter kring hur man kommer igång med RPA, Intelligent Automation och AI, hur man ändrar arbetsformer och vad som behövs för att möta agila arbetsmetoder och ny teknik.

Välkommen till våra konstadsfria frukostseminarium. Seminarierna beräknas börja vid kl 8:30 och avslutas vid kl 10:30.

Här hittar ni våra aktuella kundcase.

Mer information kring datum, plats, föreläsare och schema kommer upp inom kort.
Anmäl er redan idag, hoppas vi ses!

Vid frågor, kontakta:
Anna Zand
anna.zand@vipetech.com
Tel: 076 626 66 43

Anmälan sker via formuläret.
Antal platser är begränsade.
Avanmälan sker senast 24 timmar innan seminariet så att platsen kan erbjudas till någon annan.