Robotic process automation

Hej vipetech är experter på Robotic process automation och mycket mer. Och söker ni någon som kan hjälpa er med Robotic process automation har ni verkligen hittat rätt. Vi på vipetech är alltid ”up-to-date” med vår kunskap och teknik för vi vet att om man inte är ständigt ute efter effektivisering eller utveckling hamnar man lätt efter. Vipetech är Sveriges största oberoende aktör inom digitalisering / Robotic process automation av manuella arbetsflöden. Med vår långa erfarenhet och breda produktportfölj kan vi alltid hitta lösningar som passar just era behov. Det kan vara allt från avtalshantering, arkivering till fakturahantering.

Vår affärsidé

Vipetechs affärsidé är att hjälpa sina kunder att förbättra deras processer med hjälp av marknadens bästa lösningar inom till exempel Robotic process automation.

Och vi erbjudaer lösningar inom alla typer av informationshantering, från hantering av:

  • indata och utdata till och från system,
  • arkivering,
  • integration
  • robot process

Är Robotic process automation relevant för mitt företag?

För många företag Robotic process automation ett bra alternativ för att effektivisera och hitta en kostnads ekonomins lösning istället för att anställa en person till. Robotic process automation kanske mest omtalade ämnena just nu är hur robotar och AI kommer påverka våra arbetsliv. Tidigare har endast storbanker och försäkringsbolag haft fokus på att nyttja mjukvarurobotar (Robotic process automation). Men nu har vi en plattform som lämpar sig för en betydligt bredare målgrupp. Vipetech har framgångsrikt levererat en PoC (proof-of-concept) hos flera kunder. Vipetech är ett IT-företag som erbjuder lösningar och tjänster för Robotic process automation. Med mångårig kompetens tillhandahåller vi marknadens förmodligen smartaste och mest kostnadseffektiva lösningar. Det gör vi genom nära samarbete med våra noga utvalda partners. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet. Så tveka inte Kontakta oss redan idag om det är någon ni funderar över eller om ni redan i dag i vill in i framtidens system.

Varmt välkomna till oss på Vipetech.