”Vi minimerar risken för fel”

Nivika Fastigheter valde  Vipetechs ADDORO och READSOFT ONLINE för att automatisera sina arbets processer. 

Nivika är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och utvecklar fastigheter i första hand i Jönköping, Värnamo och Växjö. – Vi hanterar cirka 1 000 leverantörsfakturor och 1 500 hyresavier per månad. Genom Vipetechs tjänster har vi förenklat vår fakturahantering och sparar dessutom mycket tid, säger Marcus Johansson.


Sedan Nivika implementerade ett nytt affärssystem sker så gott som alla administrativa processer digitalt. – Vi har installerat ett nytt integrerat fastighetssystem för både ekonomi och fastighetsförvaltning. Förutom leverantörsfakturor och hyresavier så har vi även digitaliserat all arbetsorderhantering. En felanmälan styrs till exempel ut till rätt resursgrupp som direkt kan plocka upp den i mobilen och boka in jobbet.

Nu styrs all hantering direkt in i systemet och skickas vidare till rätt mottagare. – Vi växer otroligt mycket och tack vare Vipetechs tjänster kan vi hantera mer med samma bemanning. Förutom mindre handpåläggning ökar säkerheten och minimerar risken för att något blir fel.


Övergången till Addoro, som hanterar utgående hyresavier och fakturor, samt Readsoft online som tar hand om leverantörsfakturor, gick väldigt smidigt. Nivika har mer än dubblerat sitt fastighetsvärde under de tre senaste åren och har som målsättning att år 2023 äga en fastighetsportfölj om minst 6 mdkr. – Vi är totalt sett väldigt nöjda med Viptech och deras digitala tjänster ligger helt rätt i tiden  för oss och är en mycket viktig

projekt/nivikamini
Anna Zand tis 31 mars 12:25 (för 2 dagar sedan) till mig Översätt meddelande Inaktivera för: engelska