”Automatisering frigör tid”

Almondy valde Vipetechs mjukvaru robot KOFAX RPA för att automatisera sina arbetsprocesser.

Hos Almondy i Torslanda utanför  Göteborg tillverkas dagligen cirka  80 000 desserter och tårtor. – Vi har en modern produktionsanläggning som nyligen genomgått ett teknikskifte och nu var det dags även för administrationen att ta nästa steg in i framtiden, säger Fredrik Börjesson.


Almondy utvärderade flera olika alternativ men eftersom de redan hade ett bra samarbete med Vipetech så ville man gärna fortsätta med dem. – Vi presenterade för Vipetech vad vi vill göra som ett första steg och sedan hjälpte de oss med det. Vi fastnade för mjukvaruroboten  Kofax RPA eftersom den dels är enkel att implementera, dels lätt att förstå även om man inte är så IT-kunnig, säger Mikael Niklasson, Sales Controller och IT responsible.

Mikael Niklasson ska nu få utbildning i systemet för att sedan själv kunna utveckla tjänsten vidare. – Vi har precis kommit igång med den första processen och nu tittar vi vidare på vilka fler processer vi kan lyfta in och automatisera för att få bort monotona och repetitiva arbetsupp gifter, säger Mikael Niklasson.


Som första steg skickar Kofax RPA ut en sammanställning av försäljningsrapporten som går ut till alla i företaget varje dag. Almondy är en relativt liten enhet. Därför är det viktigt att optimera sitt resursutnyttjande maximalt. – Vi frigör tid för att istället träffa våra kunder och skapa ännu bättre kund relationer, säger Fredrik Börjesson.

Vill du veta mer om den eller våra andra tjänster? 

Hör av dig till oss på Vipetech  så berättar vi mer.

projekt/almondymini
Anna Zand tis 31 mars 12:25 (för 2 dagar sedan) till mig Översätt meddelande Inaktivera för: engelska