Lösningar för E-signatur

Våra lösningar för e-signatur är enkla att använda och smidiga att implementera. Arbeta säkert, effektivt och hållbart med e-signatur

Vi anser att e-signering och e-identifiering ska vara säkert och enkelt att använda. Vi säljer nyckelfärdiga lösningar för elektroniska signaturer och elektronisk identifiering med e-legitimationer som ökar säkerheten genom hela dokumenthanteringen och gör hela processen mer effektiv. Våra verktyg gör vardagen lite enklare och ger mer tid över åt att fokusera på annat viktigt.

 

Vi nyttjar en ledande SaaS-leverantör inom digitala signaturer och elektronisk identifiering, med kunder i hela Norden och internationellt. Säkerhet är en del av deras DNA. Produktleverantören är certifierad i enlighet med ISO 27001, en internationell standard för informationssäkerhet.


Premiumlösningar för e-signaturer och e-identifiering åt din verksamhet

  • E-Sign - En premium e-signeringslösning för alla dokument på vilken enhet som helst, när som helst. Hantera, skicka, signera och lagra dina dokument via Webbkontor eller API.
  • CoreID - Enkel e-identifiering för ditt företag. Vår identifierings- och inloggningstjänst verifieriar dina kunders identitet med e-legitimationer.
  • Point of Sale - Använd e-signaturer, touch screen eller sms i butiken för att underteckna kontrakt med kunder – enkelt och säkert.
  • LiveID  - En idealisk e-identifieringslösning för att verifiera dina kunders identitet med BankID under ett telefonsamtal.


Kontakta oss