Leverantörsfaktura program

Hej vi på Vipetech kan hjälpa er med leverantörsfaktura program som ser till att effektivisera ert företag. idag sköts hantering och distribuering av fakturor ofta manuellt vilket är både tids- och personalkrävande och med rätt leverantörsfaktura program behöver man inte det.

Undersökningar har visat att kostnaden för att handlägga en leverantörsfaktura kan variera mellan 150 till 600 kronor beroende på företagets arbetssätt. Vi på Vipetech Consultings har lösning och det är ett leverantörsfaktura program som automatiseraarbetet vilket leder till kostnadsbesparing som frilagd tid inom er organisation. Vi hjälper våra kunder att genomlysa den process de har idag och ersätta så många manuella moment som möjligt med hjälp av intelligent programvara. Vi ser till att dina fakturor görs tillgängliga och sökbara för handläggarna ute i din organisation så snart de anländer till er med vårt leverantörsfaktura program. Vi på Vipetech vill alltid ha 100% nöjda kunder och vi vet att Kundtillfredsställelse och lojalitetsdriftstillväxt leder till fortsatt lönsamhet både för oss och för er. Vi som arbetar på Vipetech Consulting är ett drivet gäng med en många års erfarenhet av konsulttjänster. Vi är innovativa, lyssnar på dig och håller oss uppdaterade med det senaste inom våra produkter för att försäkra er det bästa. Våra konsulter är certifierade i OpenText Streamserve och kan även hjälpa er med elektronisk fakturahantering. Vipetech erbjuder ett flertal produkter och tjänster för att alltid kunna ha rätt lösningar för sina kunders behov.

Leverantörsfaktura program hjälper er söka

Vårt leverantörsfaktura program utför matchning av en leverantörsfaktura mot en inköpsorder på flera nivåer beroende på de behov som ett företag har. Matchningen sker via leverantörsfaktura program och kan ske delvis på huvudnivå för företag som vill matcha på en övergripande nivå och delvis på en nivå för företag som vill granska fakturan på en mer detaljerad nivå. Har ni några frågor eller är ni intresserad av vårt leverantörsfaktura program. Kontakta gärna oss så ska vi berätta mera.

Vi vet att ni kommer bli nöjda med vårt leverantörsfaktura program.

Varmt välkomna