Karriär

Account Manager

Vipetech expanderar och söker tre unga säljare som kan utvecklas till Account Managers i Stockholm och Göteborg. Som kundansvarig på Vipetech, The Automation Company, kommer du sälja företagets breda portfölj av automationslösningar. Vi söker dig som är ung, hungrig och vill utvecklas samt lära dig om hur effektivt man kan arbeta men hjälp av Ai, mjukvarurobotar och ett bra systemstöd. Du kommer att ha en nyckelroll i att driva försäljning och utveckla affären. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vipetech är ett svenskt bolag som erbjuder programvarulösningar för automatisering av existerande processer och arbetssätt. Vi växer snabbt i Sverige, har kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Vi är stolta över att ha blivit nominerade till Gasellbolag. Vår framgång hänger på våra medarbetare och deras drivkraft att lyckas och leverera bra lösningar till våra kunder. Som blivande Account Manager har du möjlighet att bli en viktig person i ett snabbväxande företag i en snabbväxande bransch.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Account Manager kommer du att utveckla och driva affärer tillsammans med dina kollegor i vårt svenska säljteam. Du skapar värde både genom att driva in helt nya kunder samt genom att vara rådgivare och hjälpa befintliga kunder att välja de lösningar som passar bäst utifrån deras behov och förutsättningar.

Detta innebär:

 • Ta till dig Vipetechs introduktionsprogram för att du så snabbt som möjligt skall komma in i din roll
 • Aktivt bidra till att förverkliga automatiseringsmöjligheterna hos nya och befintliga kunder
 • Utarbeta affärsplaner för att uppnå och överträffa uppställda försäljningsmål på en tillväxtmarknad
 • Direktförsäljning till nya och befintliga kunder
 • Effektivt kunna presentera värdet av Vipetechs automatiseringslösningar
 • Budgetera och prognosticera intäkter
 • Kommunicera framgångsrika kundcase mot kund


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vipetech sitter i fina lokaler i Solna nära MOS samt centralt i Göteborg på Drottninggatan. Du kommer sitta med säljteamet och rapportera till säljchefen för Sverige. Rollen är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning där resor förekommer. Tjänsten tillsätts så snart rätt person är på plats.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du drivs av att göra affärer och gillar att jobba i en roll med många kontaktytor där du får nätverka. För att trivas i vår kultur och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är engagerad och självdrivande som person som tar ansvarar för dina resultat.

Vi tror att du tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du bygger förtroende, stödjer och uppmuntrar andra och skapar en stabil arbetsatmosfär. Du känner dig bekväm i och kommunicerar flytande i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vi ser gärna att du som kvinna söker till oss då vi strävar efter att ha en mix av kvinnor och män.

För att lyckas i din roll som Account Manager tror vi att du har:

 • Drivkraft och vilja att utvecklas som säljare
 • Resultatdriven
 • Kunskaper om ekonomi och it
 • Lätt att ta till dig och lära dig nya saker
 • Förmåga att själv sätta dig in i ny information och läsa in dig på nya områden


Vipetech

Vi på Vipetech arbetar med automationslösningar där Robotic Process Automation och AI är viktiga komponenter. Våra automationslösningar hjälper företag att bli effektivare och tar hand om tråkiga och monotona arbetsuppgifter så att våra kunder kan fokusera på kreativa och meningsfulla arbetsuppgifter. Vipetech har närmare 500 kunder och vi finns i Stockholm, Göteborg och Helsingborg

Vi ser fram emot din ansökan!

Låter det intressant?

Skicka ditt CV och personligt brev till:
victor.stromberg@vipetech.com 


Om du har frågor om tjänsten så tveka inte att ringa:
0733559020