Karriär

På Vipetech vill vi ha bra medarbetare


Har man rätt kompetens och är lätt att samarbeta med så har man goda förutsättningar för att kunna bli en värdefull medarbetare på Vipetech. Våra medarbetare hjälper till att skapa framtidens arbetsplatser där det är utvecklande och roligt att arbeta. Oavsett om du arbetar inom vår sälj eller leveransorganisation så kommer du vara delaktig i att få till automatisering av tråkiga och monotona arbetsprocesser. Vipetech är ett företag för medarbetare som vill prestera och skapa värde för sina kunder och vår typiske medarbetare är öppen och tillgänglig för sina kunder.

Lediga jobb

Supporttekniker

Se jobb

Account Manager

Vipetech expanderar och söker tre unga säljare som kan utvecklas till Account Managers i Stockholm och Göteborg. Som kundansvarig på Vipetech, The Automation Company, kommer du sälja företagets breda portfölj av automationslösningar. Vi söker dig som är ung, hungrig och vill utvecklas samt lära dig om hur effektivt man kan arbeta men hjälp av Ai, mjukvarurobotar och ett bra systemstöd. Du kommer att ha en nyckelroll i att driva försäljning och utveckla affären. Vi ser fram emot din ansökan!

Se jobb

Nyutexaminerad och oerfaren? Inga problem!


Vi tar vara på kunskaper från dig som är erfaren precis som vi försöker lära upp dig som är nyutexaminerad så att du kan bli framgångsrik. Tillsammans med dina kollegor kommer du få ta dig an spännande utmaningar i olika typer av automatiseringsuppdrag. Du får ansvara för egna uppdrag och affärer.


Praktisera hos oss


Är du studerande och söker praktik så kan Vipetech vara ett utmärkt bolag att vara på. Det ger dig möjlighet att uppleva hur det är att arbeta på Vipetech samtidigt som vi får lära känna dig. Tillsammans med någon av våra chefer skräddarsys din praktik för att passa din utbildning och dina förväntningar.


Hör av dig till oss så får vi se om vi kan göra skillnad tillsammans!

info@vipetech.com