Inköpshantering

Hej vi på Vipetech kan hjälpa er med Inköpshantering som ser till att effektivisera ert företag. Upphandling utan inköpsorder är kostsamt, långsamt och okontrollerat om man inte har Inköpshantering. Vi hjälper våra kunder att genomlysa den process de har idag och ersätta så många manuella moment som möjligt med hjälp av intelligent programvara.

Vi ser till att dina fakturor görs tillgängliga och sökbara för handläggarna ute i din organisation så snart de anländer till er med vårt Inköpshantering. Vad gäller indirekt upphandling uppstår problem som exempelvis dyra oplanerade inköp utan godkända leverantörer eller förhandlade priser. Effekten av oplanerade utgifter kan nå hela vägen till leverantörsreskontran där man behöver ödsla tid på att ta reda på vem som har lagt en order och vem som godkände fakturan.

Våra automatiserade Inköpshantering lösning kan stödja alla steg i upphandlingsprocessen, inklusive rekvisition av:

  • Inköpsorder
  • bekräftelseprocess av inköpsorder
  • behandling av följesedlar
  • och mycket mer.

Med dagens olika system kan du enkelt låta dina anställda handla direkt på dina leverantörers hemsidor, men med rätt pris och rätt benämning.

Enkel Inköpshantering från Vipetech

Men en enkel koppling till vår Inköpshantering kommer du ha allt färdigt i ditt system för en automatiserad process från inköp till betalning. Är du inom Bygg, El eller VVS branschen har vi också marknadens vassaste system för prisjämförelser, lagerkontroll och projektbudget.

Allt i ett system, med dina rabatter, dina avtalade priser och enkel avtalsuppföljning det är vad vi kallar ett komplett Inköpshantering system. idag sköts hantering och distribuering av inköp ofta manuellt vilket är både tids- och personalkrävande och med rätt Inköpshantering behöver man inte det. Undersökningar har visat att kostnaden för att handlägga en leverantörsfaktura kan variera mellan 150 till 600 kronor beroende på företagets arbetssätt.

Vi på Vipetech Consultings har lösning och det är ett Inköpshantering som automatiseraarbetet vilket leder till kostnadsbesparing som frilagd tid inom er organisation.

Varmt välkomna