E-signatur

Våra lösningar är enkla att använda och smidiga att implementera — hör av dig redan idag för att få ett gratis testkonto att testa tjänsten.

Arbeta säkert, effektivt och hållbart med e-signatur

Vi anser att e-signering och e-identifiering ska vara säkert och enkelt att använda. Vi säljer nyckelfärdiga lösningar för elektroniska signaturer och elektronisk identifiering med e-legitimationer som ökar säkerheten genom hela dokumenthanteringen och gör hela processen mer effektiv. Våra verktyg gör vardagen lite enklare och ger mer tid över åt att fokusera på annat viktigt. Vi nyttjar en ledande SaaS-leverantör inom digitala signaturer och elektronisk identifiering, med kunder i hela Norden och internationellt. Säkerhet är en del av deras DNA. Produktleverantören är certifierade i enlighet med ISO 27001, en internationell standard för informationssäkerhet.

Vi tillhandahåller premiumlösningar för e-signaturer och e-identifiering åt din verksamhet.

 • E-Sign
  En premium e-signeringslösning för alla dokument på vilken enhet som helst, när som helst. Hantera, skicka, signera och lagra dina dokument via Webbkontor eller API.

 • CoreID
  Enkel e-identifiering för ditt företag. Vår identifierings- och inloggningstjänst verifieriar dina kunders identitet med e-legitimationer.

 • Point of Sale
  Använd e-signaturer, touch screen eller sms i butiken för att underteckna kontrakt med kunder – enkelt och säkert.

 • LiveID 
  En idealisk e-identifieringslösning för att verifiera dina kunders identitet med BankID under ett telefonsamtal.