Cognigy Chatbot

Att automatisera 40% av alla inkommande kundtjänstärenden utan att göra avkall på kvalitet har tidigare inte varit möjligt!

  • Jag hittar inte min senaste faktura!

  • Jag råkade beställa min order till fel adress, går det att ändra?

  • Hur ser priset ut för en olycksfallsförsäkring?

  • Önskar göra en reklamationAI driven chatbotslösning

Genom att integrera en AI driven chatbotslösning mot bakomliggande verksamhetssystem kan den digitala medarbetaren med enkelhet besvara frågor kring fakturor, ordrar, allmän information men också supportera medarbetarna i den egna organisationen. 

För hur smidigt skulle det inte vara att felanmäla ett trasigt batteri till din dator via teams, där chatboten redan vet vilket batteri som ska beställas, och om ordern behöver attesteras via chef eller inte? HR-funktionen och payroll kan också dra nytta av en digital medarbetare. 

shutterstock_1362102521 (2)

Frågor kring hur många semesterdagar man har kvar, ansöka om semester eller begära den senaste lönespecen är någonting som en chatbot idag klarar av att hantera.

Med bra handover-funktioner kan chatboten enkelt överföra en dialog antingen via röst eller text direkt till en medarbetare på rätt funktion. Vilket innebär att chatboten hjälper till där den kan, sänker kö- och väntetider samtidigt som den på ett smidigt sätt lämnar över till en kollega där det krävs.

Låter det intressant?

Hör av dig så berättar vi mer!