Centsoft

Med Centsoft Invoice kan du attestera leverantörsfakturor elektroniskt.

Med Centsoft effektiviseras dessutom arbetsflödet av att arbete kan ske antingen från dator, telefon eller surfplatta, och du kan skapa regelverk som ser till att fakturorna attesteras av rätt personer i rätt ordning. Centsofts system för hantering av leverantörsfakturor underlättar både för er och för era leverantörer. Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång snabbt och smidigt, välkommen!

Ville bara skicka en liten hälsning om att vi nu är live med Centsoft och både jag och attestanterna är mer än nöjda med valet. Återigen tack för att Ni lyckades sälja in detta till oss

Daniel StenbäckTexstar.se

Det finns tre olika sätt för Centsoft Invoice att hämta in leverantörsfakturor.

Scanning via skanningscentral, tolkning i molnet och e-faktura. Har ni redan en befintlig fakturaadress? Vi hjälper er att behålla den för underlätta både för er och kund.

Centsoft har kopplingar till marknadens vanligaste system. Vi hanterar allt när det kommer till integrationen så att ni kan ägna er åt er kärnverksamhet. Era register läses in i Centsoft så att kontering kan hanteras precis som vanligt. När fakturorna är godkända går de automatiskt över till ert ekonomisystem. I de flesta fall skickas fakturabilden över så att ni enkelt kan öppna den inifrån ekonomisystemet. Vi har även möjlighet att preliminärboka fakturor så att ni jobbar precis som ni alltid har gjort. Fast mer effektivt!

 

Se hur ni kan få tid över för roligare och bättre investerad arbetstid!

Låter det intressant?

Hör av dig så berättar vi mer!