Office Depot

Office Depot är ännu en glad Addorokund! Här är vad de säger:

800 000 skickade fakturor om året som alltid kommer rätt kan inte vara fel…
- Addoros lösning är mer kostnadseffektivt och mer flexibelt än vårt tidigare system, säger Anders Wall, IT-chef på Office Depot Svenska AB.

Det stora företaget för kontorsvaror använder sig av Addoros system för all fakturahantering.
- Den har blivit billigare att utföra och vi har koll på kostnaderna, säger Anders Wall.

Ekonomiavdelningen och kundtjänsten har numera tillgång till all nödvändig information via Addoros hemsida. Medarbetarna kan själva enkelt skicka ut nya fakturor, eller vid behov skicka om fakturor. De kan också smidigt kontrollera om en kund verkligen fått ett mejl med en bifogad faktura, om fakturaadresser stämmer, med mera.
- Att alla släpps in i Addoros system är väldigt viktigt för effektivitetens skull. Det tidigare systemet var oflexibelt, svårt att ändra uppgifter i, och det blev kostsamt om vi behövde ändra något på fakturorna, säger Anders Wall.

Nu fungerar fakturahanteringen bra. Addoros system ger överblick och möjligheten att ta fram olika slags statistik, exempelvis om antalet fakturor, vilka slags fakturor det är, med mera.
Office Depot hade tidigare ett önskemål om att det skulle vara enklare att skapa layout för nya fakturor eller ändra utseendet på befintliga.
- Men det gick inte förrän vi bytte leverantör. Förr kunde det ta flera veckor, men nu lägger vi bara ett ärende till Addoro och sedan ordnar de det på några timmar, säger Anders Wall.
Och det kunde ta dagar att lägga upp en kund för e-fakturering.
- Idag går det på 20 minuter. Vi spar mycket tid och därmed pengar. It-teknikerna som förut fick lägga en massa tid på att få fakturahanteringen att fungera kan nu arbeta med det de ska göra, säger Anders Wall.

Han är också nöjd med driftssäkerheten.
- Systemet är funktionssäkert och alla operationer sker snabbare nu.

13 februari 2017