Digitalisera?

Digitaliseringen är idag en integrerad och naturlig del av samhället, och den går i rasande fart. Digitalisering är inget nytt, den har pågått i flera decennier egentligen och fler branscher har förändrats i grunden, titta på tidningsbranschen till exempel.

Hur lyssnar du på musik? Tittar på film? Beställer en taxi eller mat? Bokar en flygbiljett? Spotify, Netflix och Uber är idag en del av vår vardag, men många branscher och företag går miste om nya idéer och affärer som digitaliseringen skapar. Digitala plattformar effektiviserar tjänster och produkter och man kan vara säker på att alla företag, i alla branscher kommer att digitaliseras.

I Billentis Market Report 2016 säger Bruno Koch att:

"Den årliga tillväxten för e-fakturering förväntas hamna på 10-20%. Stora inköpsbolag siktar på att nå faktureringsprocesser helt utan manuell behandling."

Vidare säger Bruno Koch att det inte längre räcker med bara elektronisk fakturahantering. Kravet på att andra dokument och processer ska digitaliseras ökar väsentligt.

Vi på Vipetech kan hjälpa dig att automatisera och digitalisera dina affärsprocesser. Hör av er så kan vi svara på alla er frågor och tillgodose era digitala behov!

22 februari 2017