CCS Healthcare AB har valt att hantera alla sina fakturor med Addoros lösning

– Det är fantastiskt att slippa de flesta pappersfakturorna, säger controllern Lena Mases

Oavsett om det är en papperseller e-faktura, och om den skickas med vanlig post eller via e-post, hanteras den på CCS med Addoros lösning. – Det fanns många konkurrerande system för elektronisk fakturahantering när vi funderade på att skaffa ett 2014, men Addoros tjänst hade rätt prisläge, säger Lena Mases.

Hon tycker också att företaget gjorde en bra presentation. – Ett annat bolag lämnade offert på ett jättebelopp. Dessutom tyckte vi att Addoros lösning verkade funktionell och bra. Och den fick fina rekommendationer av andra som använde den, säger Lena Mases. CCS skriver inte längre ut speciellt många fakturor, utan det mesta sker automatiskt.

Även bilagor och underlag kan sammanföras med de rätta fakturorna på elektronisk väg. Företaget har egen tillverkning och försäljning av hudvårdsprodukter, fotsalvor och hygienartiklar som handsprit. I april 2015 började CCS att använda Addoro-lösningen och då slapp orderavdelningen direkt en massa manuellt arbete. – Den har fungerat jättebra från första stund även om det krävdes en hel del arbete med att bland annat skapa olika fakturamallar på olika språk, säger Lena Mases. Addoros konsulter hjälpte dock CCS med layouterna. – De var väldigt trevliga och samarbetsvilliga. Och hittills är det inget som inte gått att lösa.

21 augusti 2017