Assently

Automatisera fler processer där signeringen idag är en manuell process men där ni kan bygga in den i redan automatiserade flöden.

I en alltmer digitaliserad värld blir den digitala säkerheten av yttersta vikt för många företag. Verkar ni inom en bransch som är i behov av tjänster för digital identifiering? Genom Assently tillhandahåller vi premiumlösningar för e-signering och e-identifiering åt din verksamhet. Våra tjänster är både enkla att använda och smidiga att implementera! Tillsammans med våra övriga lösningar för automatisering hjälper vi er att effektivisera er verksamhet ytterligare. 

Assenlys e-signeringstjänster lever upp till de mycket höga krav som ställs i EU:s lagstiftning. Det är därför vi på Vipetech valt att samarbeta Assently som utvecklat nyckelfärdiga lösningar för elektroniska signaturer och elektronisk identifiering med e-legitimationer.

Varför assently?

Vi på Vipetech har valt att samarbeta med det svenska bolaget Assently.

Assently erbjuder digital signering och e-identifikation som behöver vara juridiskt bindande. De har alla tekniska möjligheter för integrationer och löser ditt verksamhetsbehov utan strul. De är även ISO-certifierade.

Det finns väldigt många anledningar till att använda sig av digital signering och e-identifikation. Den hjälper er att korta ned ledtiden och slipper dyrbar postgång. Ni kan få era kunder att verifiera sig direkt i telefon genom e-identifiering och på så sätt korta ned ledtiderna för dem och samtidigt framstå som en säker aktör.


  • Få snabbare signering av viktiga dokument. 
  • Reducera den manuella hanteringen av avtalsflöden. 
  • Få direkt identifiering samtidigt som du pratar med kund.
  • Spara tid på avtalshanteringen. 
  • Få medarbetarna att lägga tiden på viktigare saker.
    Stäng era affärer i tid.

Varför inte få direkt identifiering samtidigt som du pratar med kunden eller din leverantör?

Med oss som leverantör får ni en partner som kan automatisera hela flöden hos er utan att ni behöver ta in fler aktörer. 

Vi kan hjälpa er på automatiseringsresan och har alla verktyg ni behöver få att uppnå full effekt. Denna produkt är en naturlig del i vårt övriga erbjudande.

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.