Nyheter

Stolta sponsorer av HAND IN HAND SWEDEN

Hand in Hand är en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom.

Hand in Hand är en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom. Orsaken till att människor lever i fattigdom är ofta att de saknar ett arbete som de kan försörja sig på. Det finns helt enkelt inga jobb. Var ska då de nya jobben komma ifrån? 


"Vi på Vipetech tror att lösningen är små familjeägda företag där entreprenörskap och individens egen handlingskraft får fritt utlopp och att de själva kan därmed förändra hela familjens situation."


Därför väljer vi att vara stolta sponsorer till Hand in Hand. Hand in Hand är en utvecklingsorganisation. Sedan de startade har de tränat över 2,6 miljoner människor i deras självhjälpsgrupper, vilket har resulterat i motsvarande antal nystartade företag och över 4 miljoner jobb. Det innebär att närmare 20 miljoner människor* har skapat sig långsiktigt förbättrade livsvillkor med hjälp av deras arbete och donatorers stöd. Familjerna kan nu äta sig mätta och barnen kan gå i skolan och slipper att arbeta. 


*En entreprenör beräknas i snitt försörja en medelstor familj på totalt fem personer.


Tillbaka
Readsoftnyheter1

Readsoft Online Uppdatering

Imorgon, den 5 maj kommer Kofax att uppdatera Readsoft Online. Läs mer om uppdateringen här.

Läs mer
Relaterad bild

VIPE-TABATA 💪🏼💦

På Vipetech följer försöker aktivera kropp och själ på ett Corona säkert sätt. På onsdagar kör vi en 30 min pass med vår egna Tabata expert Amanda.

Läs mer
nasa-Q1p7bh3SHj8-unsplash

Unit4 Connect 2019

Nu är det inte långt kvar till startskottet för Unit4 Connect 2019 kundkonferans. Vi ser så fram emot att träffa alla er deltagare, partners och experter för två dagar fyllda med seminarier, nätverkande och festligheter.

Läs mer
Teresiah Wairimu 1

Stolta sponsorer av HAND IN HAND SWEDEN

Hand in Hand är en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom.

Läs mer