Nyheter & Webinar

Här kan du läsa om de senaste uppgraderingarna, våra webinar samt nyheter.

rekrytering

Är du vår nästa account manager?

Vipetech expanderar och söker tre unga säljare som kan utvecklas till Account Managers i Stockholm och Göteborg.

Läs mer
Michel-Youtube (2)

Readsoft Online | Tips & tricks | Roadmap

På Vipetechs youtube-kanal hittar ni nu vår senaste inspelade webinar där vi går igenom nyheter, uppdateringar, tips/tricks, roadmaps och framtidsplaner för ReadSoft Online. Ni kommer få en bättre inblick av nyttjandet av RSO, vad som komma skall, och vilka områden som förbättras & utvecklats.

Läs mer
e signature Vipetech

Vill ni få till snabba och juridiskt bindande signaturer utan krångel?

Oavsett om det avser kundavtal, leverantörsavtal, personalavtal, protokoll/styrelsedokument eller dokumentation för åkare/medlemmar och ägare så kan ni nyttja e-signatur.

Läs mer
RPA_Vipetech

Missade ni vår RPA webinar?

Den digitala transformationen pågår för fullt. Digitala medarbetare och RPA är ett av de mest kraftfulla verktygen i digitaliseringslådan och är mer aktuellt än någonsin.

Läs mer
Internationella kvinnodagen 1

Internationella kvinnodagen 2021

Den 8 mars hyllar vi kvinnorna i våra liv, på våra arbetsplatser, som tar plats på de största scenerna, som gör jobbet som ingen ser, som lyfter varandra, som bidrar och gör skillnad i vårt samhälle.

Läs mer
Teresiah Wairimu 1

Stolta sponsorer av HAND IN HAND SWEDEN

Hand in Hand är en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom.

Läs mer
nasa-Q1p7bh3SHj8-unsplash

Unit4 Connect 2019

Nu är det inte långt kvar till startskottet för Unit4 Connect 2019 kundkonferans. Vi ser så fram emot att träffa alla er deltagare, partners och experter för två dagar fyllda med seminarier, nätverkande och festligheter.

Läs mer
Relaterad bild

VIPE-TABATA 💪🏼💦

På Vipetech följer försöker aktivera kropp och själ på ett Corona säkert sätt. På onsdagar kör vi en 30 min pass med vår egna Tabata expert Amanda.

Läs mer
Readsoftnyheter1

Readsoft Online Uppdatering

Imorgon, den 5 maj kommer Kofax att uppdatera Readsoft Online. Läs mer om uppdateringen här.

Läs mer