Ärendehanteringssystem

Hej vi på Vipetech kan hjälpa er med ärendehanteringssystem som ser till att effektivisera ert företag. Dokument- och ärendehantering Via en stark workflow-plattform kan vi erbjuda dom flesta verksamheter och dessa anpassas efter ert företags behov och krav.

Med Vipetech Ärendehanteringssystem får ni perfekt kontroll och flexibilitet och en möjlighet att öka lönsamheten.

Våra lösningar för ärendehantering, eller Enterprise Content Management, hanterar alla typer av processer som exempelvis:

  • Leverantörsfakturor
  • Reklamationer
  • Support
  • Inköpavtal

Allt i ett och samma gränssnitt. Vi på vipetech vill alltid ha 100% nöjda kunder och vi vet att Kundtillfredsställelse och lojalitetsdriftstillväxt leder till fortsatt lönsamhet både för oss och för er. Vi som arbetar på Vipetech Consulting är ett drivet gäng med en många års erfarenhet av konsulttjänster. Vi är innovativa, lyssnar på dig och håller oss uppdaterade med det senaste inom våra produkter för att försäkra er det bästa. Våra konsulter är certifierade i OpenText Streamserve och kan även hjälpa er med elektronisk fakturahantering. Vipetech erbjuder ett flertal produkter och tjänster för att alltid kunna ha rätt lösningar för sina kunders behov

Ett fokuserat Ärendehanteringssystem!

Vi vill hjälpa er att skapa ökad effektivitet och struktur med vårt Ärendehanteringssystem – som i sin tur får nöjdare kunder och medarbetare. Mycket av funktionaliteten ligger med redan i standardutförandet, men det finns också stort utrymme för skräddarsydda lösningar i vår Ärendehanteringssystem. Gränssnittet i vårt Ärendehanteringssystem kan anpassa till befintliga portallösningar. Vi hjälper våra kunder att genomlysa den process de har idag och ersätta så många manuella moment som möjligt med hjälp av intelligent programvara.

Vi ser till att dina fakturor görs tillgängliga och sökbara för handläggarna ute i din organisation så snart de anländer till er med vårt Ärendehanteringssystem. Se nu till att få fokus och ordning på alla ärenden med Vipetech Consultings lösning. Ärendehanteringssystem som automatiseraarbetet vilket leder till kostnadsbesparing som frilagd tid inom er organisation.

Varmt välkomna