Skanning och tolkning av order

Mängden dokument och information som anländer till företag och organisationer idag är enorm och ökar konstant. Att ha kontroll över vad som kommer in, vem det berör och hur informationen ska behandlas är en utmaning för många verksamheter. Vi hjälper våra kunder att genomlysa den process de har idag och ersätta så många manuella moment som möjligt med hjälp av intelligent programvara. Vi ser till att dina dokument görs tillgängliga och sökbara för handläggarna ute i din organisation så snart de anländer till er. Hantera fler ordrar - samtidigt som du sänker kostnaderna

Om du kämpar med en ineffektiv manuell process som är resurskrävande, där information finns hos vissa anställda och det är svårt att identifiera prioriterade ordrar och kunders beställningar – Automatisera!

Frigör resurser för merförsäljning och kundservice - Ta kontrollen med automatisk orderhantering.

Automatisk orderhantering från Vipetech läser av informationen du registrerar manuellt idag, digitaliserar den och skickar den vidare till ditt affärssystem. Processtiden kortas ned och orderbekräftelser går snabbt iväg vilket ger dig en stor konkurrensfördel och möjlighet att sänka hanteringskostnaderna med upp till 90 %.