RPA

Är ni på jakt efter ett förtag som kan RPA? och dessutom vet hur vi kan hjälpa ert företag på absolut bästa sätt. Då har ni hittat rätt vi på Vipetech kan RPA och kan hjälpa er förtetag att ta ett steg i rätt riktning. Vipetech är alltid ”up-to-date” med våra kunskap och teknik för vi vet att om man inte är ständigt ute efter effektivisering eller utveckling hamnar man lätt efter. Vipetech är Sveriges största oberoende aktör inom digitalisering / RPA av manuella arbetsflöden. Med vår långa erfarenhet och breda produktportfölj kan vi alltid hitta lösningar som passar just era behov. Det kan vara allt från avtalshantering, arkivering till fakturahantering.

Vår affärsidé

Vipetechs affärsidé är att hjälpa sina kunder att förbättra deras processer med hjälp av marknadens bästa lösningar inom till exempel RPA.

Och vi erbjuder lösningar inom alla typer av informationshantering, från hantering av:

  • indata och utdata till och från system,
  • arkivering,
  • integration
  • robot process

RPA är en bra lösning för företag!

För många företag är RPA ett steg i rätt riktning och ett bra alternativ för att effektivisera arbetsflödet utan att behöva utöka personal. Vipetech är ett IT-företag som erbjuder lösningar och tjänster för RPA. Med mångårig kompetens tillhandahåller vi marknadens förmodligen smartaste och mest kostnadseffektiva lösningar. Det gör vi genom nära samarbete med våra noga utvalda partners. RPA ät kanske det mest omtalade ämnena just nu är hur robotar och AI kommer påverka våra arbetsliv. Tidigare har endast storbanker och försäkringsbolag haft fokus på att nyttja mjukvarurobotar (RPA ). Men nu har vi en plattform som lämpar sig för en betydligt bredare målgrupp. Vipetech har framgångsrikt levererat en PoC (proof-of-concept) hos flera kunder. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet. Så tveka inte Kontakta oss redan idag om det är någon ni funderar över eller om ni redan i dag i vill in i framtidens system.

Varmt välkomna till oss på Vipetech.