Jobba på Vipetech

Vi söker löpande nya drivna medarbetare till vårt kontor.

Är du en säljare som drivs av att göra kunders verksamhet effektivare och att hjälpa dem att öka sin konkurrenskraft? Tveka inte att kontakta oss!


Säljare

Vi söker just nu två nya säljare med stor drivkraft, engagemang och vilja att lyckas. Som säljare skall du via telefon bearbeta marknaden med våra lösningar för kund- och leverantörsfakturahantering.

Detta innebär att du ansvarar för hela kedjan från att ta kontakt med kunden till uppföljning och ta beställning. Därför förutsätter vi att du har god socialkompetens för att skapa och bibehålla bra relationer med kunderna.

Då det sker daglig kontakt via telefon, möte och e-post är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Eftersom dator används flitigt i sammanhang som mailkommunikation, webbdemos och powerpointpresentationer, bör du ha god datorvana. Om du har vana från telefonförsäljning eller liknande sedan tidigare är det meriterande.

Eftersom vi arbetar med lösningar inom ett flertal affärsområden finns en stor möjlighet till utveckling i säljrollen. Du gillar att arbeta på en arbetsplats som präglas av affärsmässighet, högt tempo, högt tak och har en stark positiv anda. För dig är det viktigt att göra ett bra jobb och att ha nöjda kunder som får förstaklass service. Vi vill att du har fokus på din karriär och att du har som mål att bli lyckosam och utvecklas inom försäljningsyrket.

Hör av dig till oss!