Integrationsmjukvara

Det finns inget system som är bäst på allt! Behovet av att koppla ihop interna system blir idag större och större. Effektivisering, felkontroll och transparens är viktiga faktorer. Även företags kunder sätter högre och högre krav på tillgänglighet. Oavsett om det är ert EFH system eller servicesystem som skall kopplas ihop med ert affärssystem eller om det är kunder som vill integrera sina system med Er så har Vipetech lösningen. Genom vår kunniga personal kan ni få hjälp med den integrationsmjukvara som passar bäst. Oavsett om det är genom en avancerad integrationsväxel eller genom direktkopplingar.

Med integrationsmjukvaran Vipetech erbjuder kommer företag snabbt igång, ofta redan efter 1-2 arbetsdagar är integrationsprojektet avslutat och därefter exekveras integrationerna utan avbrott.

Vipetech ansvarar bland annat för kommunikation och konvertering av affärskritisk information. En installation av Vipetechs integrationsmjukvara kan hantera allt från enstaka meddelanden inom företaget, till hundratusentals meddelanden från hundratals olika avsändare och mottagare varje dag.

Vipetech hjälper dig med integrationslösningar och integrationsmjukvara!

Kontakta oss idag så berättar vi mer.