Digitalisera dina kundfakturor, se hur enkelt du kan få bort papper i vår video

Vipetech

Digitalisera dina kundfakturor

Vipetechs Kundfakturatjänst som heter Addoro är en webbaserad tjänst som gör det möjligt att utforma, hantera och leverera dina affärsdokument. Med tjänsten slipper du hantera papper och gör det möjligt för dina kunder att välja hur de vill ta emot dina dokument.

En komplett lösning för alla, stora som små

Idén med tjänsten är enkel, en molnbaserad lösning som hjälper ditt företag att kommunicera med dina kunder på det sättet dom vill. Att tjänsten också sätter självbetjäning i centrum gör att månadskostnaden hålls nere och att företag snabbt kan anpassa sig vid förändringar i verksamheten.

Uppfinn inte hjulet igen. Vi jobbar dagligen med våra kunder för att hitta den bästa lösningen för dem.

Vipetech har färdiga lösningar för olika delar i din verksamhet. Ta en titt på vad andra gör och hur vi kan hjälpa dig. Vill du spara pengar genom att gå över till en säker och kostnadseffektiv hantering av fakturor?

Så här fungerar det

Färdiga anslutningar till de vanligaste affärssystemen

Affärssystem, HR-system, faktureringssystem, hyresaviseringssystem eller andra system om håller affärsinformation. Molntjänsten använder denna information till att skapa, hantera och leverera dokument.

Färdiga mallar att använda

Dina dokument är ditt företags ansikte utåt. Med molntjänsten kan du hålla en snygg profil på dina affärsdokument utan att användbarheten äventyras. Om en förändring behövs sköter du det helt själv.

Trafikstatus ger dig omedelbar återkoppling

Tjänsten håller koll på dina utgående dokument, vare sig dom skickas via posten, email eller med e-faktura. Trafikstatus ger dig återkoppling på dokumentnivå så du kan göra de nödvändiga åtgärderna för att lösa eventuella problem. Förutom statusåterkoppling kan du också få information om fel innan dom har inträffat och på så sätt minimera störningar.

Leverera dina dokument

Att skapa dokument är viktigt, men vår tjänst tar också hand om leveransen. Oavsett om dokumenten behöver skickas via e-faktura, e-post eller med vanlig post sköter molntjänsten allt helt automatiskt. Lokala utskrifter eller leverans till elektroniska brevlådor så som Kivra är inte heller några problem.

Arkivera dina affärsdokument

Genom tjänstens arkiv lagrar dokument så du enkelt kan återsöka dem oavsett var du är. Du letar enkelt upp ett redan sänt dokument om du behöver skicka om det på ett annat sätt. arkivet kan även kopplas mot olika webbplatser så du kan låta kunderna själva ha åtkomst till sina dokument. Det här sker ofta hos fastighetsbolag genom Mina sidor eller andra liknande lösningar.

Låt oss berätta mer om hur enkel din vardag kan bli!